5-0 ο ΠΑΣ Πρέβεζα τον Μύτικα (ΦΩΤΟ)

Εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΣ Πρέβεζα
ΠΑΣ-ΠΡΕΒΕΖΑ---ΜΥΤΙΚΑΣ
Φωτό: MAGICFOCUS / © ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ (All Rights Reserved)
News Room20 Νοεμβρίου, 2021 22:480
Εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΣ Πρέβεζα

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο ΠΑΣ Πρέβεζα σήμερα, κερδίζοντας τον Μύτικα με 5-0, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ομάδα της Πρέβεζα ξεκίνησε μουδιασμένα το παιχνίδι, έχοντας ωστόσο την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να μπορεί να ανοίξει την άμυνα του Μύτικα.

Στο 43ο λεπτό ο Πόποτας δέχθηκε μία πάσα στην μικρή περιοχή με τον Μουρεχίδη στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα να τον χτυπά στο πρόσωπο με το παπούτσι και να τον σκίζει στο πρόσωπο.

Ο διαιτητής Κατσαμπίρης μετά και την γνώμη του επόπτη Γκαρτζονίκα, έδωσε ο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλείου ανοίγοντας το σκορ.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ Πρέβεζα δείχνοντας ένα άκρως επιθετικό πρόσωπο, κατάφερε και άνοιξε την άμυνα των φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να καταφέρει να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 47ο λεπτό με το πλασέ του Φώτη Σιδέρη, μετά από την εξαιρετική πάσα του Καραγιώργου.

Στο 58ο λεπτό και πάλι ο Σιδέρης με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πατακιάρα, κάνοντας το 3-0.

Έξι λεπτά αργότερα ο αρχηγός του ΠΑΣ σε ρόλο ‘’πασαδόρου’’ έβγαλε το Corentin σε πλεονεκτική θέση, όπου με πλασέ έκανε το 4-0, ενώ στο 83ο λεπτό και πάλι από πάσα του Σιδέρη, ο Έρικ διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κατσαμπίρης με βοηθούς τους κ.κ. Γκαρτζονίκα και Ζώτο.

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης (67ο Τσόλκας), Βασιλείου (67ο Μερτζάνη), Ράμμος, Καραγιώργος, Κώστας, Τσάτσος, Corentin (76o Πανταζής), Μπαρλαγιάννης (76ο Στεμπάρι), Σιδέρης, Καβαλάρης, Πόποτας (λ.τ 46ο Έρικ).

Α.Ο Μύτικα (Βλάσσης Ναστούλης): Πατακιάρας, Ντούρος, Ζαρκαντώνης (59ο Σπυρόπουλος), Μουρεχίδης, Leity (55ο Δημουλιάς), Τουλκερίδης, Γερασίμου (80ο Ριστάνης), Ντόντης, Νταλιάρδας, Μιχάλης (80ο Νάτσος), Παππάς (59ο Ουτσκούνης).

Δ.Τ.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟ MAGICFOCUS:

Flickr Album Gallery Pro Powered By: WP Frank

 

 

Τελευταία ενημέρωση 20 Νοεμβρίου 2021 22:48:54 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας