Νίκη με σημασία για την ομάδα του Φιλαθλητικού στον Βόλο

Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας – Σημαντική η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της Πρέβεζας
PREVEZANEWS-F-759
News Room26 Οκτωβρίου, 2021 09:050
Επόμενο παιχνίδι εντός έδρας – Σημαντική η παρουσία του φίλαθλου κόσμου της Πρέβεζας

«Νίκη με μεγάλη σημασία» χαρακτήρισε ο προπονητής του Φιλαθλητικού Πέτρος Παπαδόπουλος, την επικράτηση της ομάδας επί της Αργώ Βόλου το Σάββατο 23/10, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α2 Γυναικών.

Η νίκη αυτή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και μάλιστα εκτός έδρας, σίγουρα σημαίνει πολλά για τις παίκτριες του Φιλαθλητικού, γεμίζοντάς τους δύναμη για σκληρή δουλειά.

Στο πρώτο σετ ο Φιλαθλητικός μπήκε πολύ δυνατά κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την άνετη επικράτηση με 11-25.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα έκανε κάποια λάθη τα οποία, σύμφωνα με τον Πέτρο Παπαδόπουλο, οφείλονταν στην χαλάρωση που επικράτησε, ύστερα από το 11-25 του πρώτου σετ.

Αποτέλεσμα αυτής της χαλάρωσης το 25-21 υπέρ της γηπεδούχου ομάδας στο δεύτερο σετ.

Στο τρίτο σετ το οποίο ήταν και το καθοριστικό, η Αργώ Βόλου ανέβασε την απόδοσή της δυσκολεύοντας τον Φιλαθλητικό. Όμως η ομάδα της Πρέβεζας δεν το έβαλε κάτω. Τα κορίτσια του Φιλαθλητικού έδειξαν για μια ακόμη φορά τις ικανότητές τους και κατάφεραν να επικρατήσουν με 24-26 στο σημαντικό αυτό σετ του παιχνιδιού.

Στο τέταρτο  σετ ο Φιλαθλητικός απέδειξε ότι ήταν καλύτερη ομάδα και έτσι επικράτησε εύκολα με 10-25.

Επόμενο παιχνίδι για τον Φιλαθλητικό το Σάββατο 30/10 και ώρα 19.00 στο ΔΑΚ.

Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου θα αντιμετωπίσει τον ΑΣ Ιωαννίνων που όπως έχουμε τονίσει, είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με πολυετή παρουσία στην Α2 Γυναικών.

Για το λόγο αυτό και χρειάζεται την παρουσία του φίλαθλου κόσμου της πόλης. Το ΔΑΚ Πρέβεζα να γεμίσει.

Η βοήθεια και η παρουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντική για την ομάδα της Πρέβεζας, η οποία θα κάνει ότι μπορεί για να προσφέρει χαρές και μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους της.

Σύνθεση ομάδας στον αγώνα στον Βόλο: Σιουλα Ιωάννα, Κοσμιδου Βασιλική, Θεοδωράκη Ναταλια, Σαμπου Μυρτώ, GUIBERT Μάρθα, Αγορου Νικολετα, Κουκα Μαρίνα, Ρίτσα Μαρτίνα, Πατγακιάρα Ζωή, Parshyna Valeria.

 

 

Τελευταία ενημέρωση 26 Οκτωβρίου 2021 09:05:00 από News Room

Ακολουθήστε το PREVEZANEWS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK, PrevezaNewsgr


Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.

Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.

Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.

Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.


Αφήστε ένα Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Σχετικά με εμάς

Το Prevezanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός διαδικτυακός τόπος. Μέσα από τα άρθρα του μαθαίνετε άμεσα, έγκυρα και αντικειμενικά τις τοπικές και περιφερειακές ειδήσεις και νέα που αφορούν την Πρέβεζα και την ευρύτερη περιοχή. Και δεν μένουμε μόνο εκεί. Επισκεφθείτε τις ενότητες μας για την καθημερινή σας ευχάριστη περιήγηση στο διαδίκτυο.

Μείνετε συντονισμένοι!!!

Η Ομάδα Σύνταξης





Newsletter


    Επικοινωνήστε μαζί μας