Φωτογραφίες: MAGICFOCUS ©
Με 3-0 (25-12, 25-20, 25-17) νίκησε στο ΔΑΚ Πρέβεζας το Σάββατο ο Φιλαθλητικός τη ΦΕ Ιωαννίνων, στον αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλει της Β Εθνικής Γυναικών.
Η ομάδα της Πρέβεζας παρά τις πολλές και σοβαρές απουσίες της έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό βόλεϊ στηριζόμενη στη στιβαρή άμυνα, στις έξυπνες επιθετικές επιλογές , στα μηδενικά λάθη της και δεν άφησε την αντίπαλό της να την απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα.
Ο Φιλαθλητικός συνεχίζει να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον παίζοντας τα τελευταία παιχνίδια με διαφορετικές συνθέσεις λόγων των απουσιών και δείχνοντας ότι ακόμα και έτσι η ομάδα κρατάει μια σταθερή απόδοση που μπορεί όχι μόνο να ανταπεξέλθει αλλά και να πρωταγωνιστήσει.
Φιλαθλητικός
Προπονητής: Π. Παπαδόπουλος
Ομάδα: Ντάκουλα, Ρίτσα, Κοτζαμουράτογλου, Ρίζου, Αγόρου, Σάμπου, Τσάλα, Πατακιάρα, Τσούτση, Παραλήκα
ΦΕ Ιωαννίνων
Προπονητής: Καλογήρου
Oμάδα: Σεβαστιανού, Βεδούρα, Βλάχου, Λαγού, Κεχριμπάρη, Γεωργιοπούλου, Δριγκοπούλου
Τελευταία ενημέρωση 27 Ιανουαρίου 2020 12:08:03 από News Room
Το PREVEZANEWS.GR ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους σχολιάζοντας τα άρθρα που δημοσιεύονται ή αποστέλλοντας για δημοσίευση δικά τους κείμενα - άρθρα.
Αυτό δεν σημαίνει πως υιοθετεί και τις απόψεις αυτές, μιας και εκφράζουν αποκλειστικά κάθε φορά τον κάθε αρθρογράφο - σχολιαστή.
Σχόλια: Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά και να μην φέρουν συνδέσμους που να οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες.
Το PREVEZANEWS.GR, δημοσιεύει σχόλιο μετά από έλεγχο, μόνο και μόνο για να την τήρηση των όρων χρήσης. Σχόλια, υβριστικά, που θίγουν ή προσβάλλουν διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.